Τοποθεσια Thalassa Beach Suites

Κάρπαθος

Προνομιακά τοποθετημένο στην παραλία Αφιάρτης στην Κάρπαθο και περιβαλλόμενο από καταπράσινο και άριστα διατηρημένο κήπο με βιολογικά λαχανικά και βότανα για του επισκέπτες, το Thalassa Beach Suites παρέχει αποκλειστική τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα, ακριβώς πάνω στην παραλία του Αφιάρτη.

Ο Αφιάρτης είναι ένας μικρός οικισμός στην Κάρπαθο ο οποίος είναι πολύ γνωστός για τις μεγάλες αμμώδεις παραλίες του και τα πεντακάθαρα νερά του και θεωρείται απο τις καλύτερες παραλίες στην Κάρπαθο. Επιπρόσθετα, η παραλία του Αφιάρτη είναι πολύ δημοφιλής για τους windsurfers, αλλά λόγω της μεγάλης παραλίας προσελκύει όλον τον κόσμο που αναζητεί ένα ήσυχο σημείο για χαλάρωση δίπλα από το κύμα της θάλασσας.

Το διεθνές αεροδρόμιο της Καρπάθου βρίσκεται σε απόσταση 1.5 χμ. ,το λιμάνι της Καρπάθου 12 χμ. και η πόλη η οποία επίσης ονομάζεται Πηγάδια, βρίσκεται 17 χμ. Μακριά. Το Thalassa Beach Suites παρέχει μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο της Καρπάθου κατόπιν συννενόησης. Επιπλέον, παρέχεται δωρεάν ιδιωτικό πάρκινγκ και δωρεάν αποθήκευση αποσκευών επίσης.

Ιστιοσανίδα (windsurfing) στην Κάρπαθο στην παραλία Αφιάρτης

Το Thalassa Beach Suites βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη λέσχη ιστιοσανίδας «Μιστράλ», ιδανικά για τους windsurfers που επιθυμούν να αποθηκεύσουν ή να ενοικιάσουν εξοπλισμό ιστιοσανίδας. Η παραλία του Αφιάρτη θεωρείται από τις καλύτερες παραλίες για ιστιοσανίδα στην Κάρπαθο, καθώς εκτείνεται σε περίπου 5 χιλιόμετρα με διάφορα επίπεδα δυσκολίας που κυμαίνονται από αρχάριους μέχρι και για έμπειρους windsurfers. Η παραλία Αφιάρτης είναι διεθνώς αναγνωρισμένη για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ιστιοσανίδας που έχουν λάβει χώρα και χωρίζεται σε 3 διαφορετικά τμήματα ανάλογα με τη δυσκολία windsurfing. Το πρώτο και το πιο δύσκολο κομμάτι ονομάζεται Βάθα ή “Devil’s Bay” στην αργκό των windsurfers, το δεύτερο και μεσαίας δυσκολίας τμήμα ονομάζεται Λίμνη ή “Gun Bay” στην αργκό των windsurfers και το ευκολότερο τμήμα ιδανικά για αρχάριους ονομάζεται Μακρύς Γιαλός ή “Chicken’s Bay” στην αργκό των windsurfers.

Το νησί της Καρπάθου

Η Κάρπαθος είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων και βρίσκεται ανάμεσα στα νησιά της Ρόδου και της Κρήτης. Η Κάρπαθος είναι γνωστή για τις εξωτικές αμμώδεις παραλίες της με τα κρυστάλλινα σμαραγδένια νερά, οι οποίες θεωρούνται από τις καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα. Η μεγάλη ποικιλία των γραφικών παραλιών της Καρπάθου, την καθιστά ιδανική για οικογένειες και ζευγάρια, καθώς η κάθε παραλία έχει τη δικής της ξεχωριστή ταυτότητα. Οι διακοπές στην Κάρπαθο είναι ιδανικές για ταξιδιώτες που αναζητούν έναν παρθένο προορισμό ομορφιάς με εξωτικά χρώματα δημιουργώντας το δικό τους μικρό παράδεισο, όπως επίσης και για τους πεζοπόρους, καθώς η Κάρπαθος είναι γνωστή για τα πεζοπορικά μονοπάτια της στις ορεινές περιοχές του νησιού, όπου οι πεζοπόροι μπορούν να απολαύσουν μια μαγευτική, πανοραμική θέα του νησιού με τους οικισμούς και τις παραλίες.

Κράτηση Τώρα

Φωτογραφιες Τοποθεσιας